Accessories

Grid List

26 Items

Set Descending Direction
 1. Clean Express clean cappuccino 1000 ml (milk cleaner/cappuccino cleaner)
 2. Café du Jour Cappuccino Cup & Platter
 3. Café du Jour Coffee Cup & Platter
 4. Café du Jour Espresso Cup & Platter
 5. Café du Jour Mug 80mm
  Café du Jour Mug 80mm
  Café du Jour
   4.25
 6. Bosch / Siemens 311940 Cleaning tablets for Coffee machine - 10 pieces
 7. Paper coffee cups 'inspiring’ 50 pieces (200cc/8oz)
 8. Durgol® Swiss Espresso Descaler (2 bottles)
 9. Elektrostatisch filter voor koffiebranders
 10. Jute kussen 40x40 handgemaakt van koffiezak
 11. Hario V60 dripper porcelain white size 01
 12. Circular Coffee Soap - Coffee & Clove - To Fight Waste
 13. Chemex® Classic Coffee maker - 3 cups
  Sale
  Chemex® Classic Coffee maker - 3 cups
  Chemex
  Regular Price 42.50 Special Price 37.00
 14. Aeropress® microfilters - 350 pieces
 15. Aeropress® Coffee Maker - Coffee & Espresso Maker
 16. Paper Cups 'Café du Jour' 100 pieces (180cc/7oz)
 17. The Café du Jour Tea platue
  Sale
  The Café du Jour Tea platue
  Café du Jour
  Regular Price 54.95 Special Price 49.95
 18. Café du Jour Cacoa mix
  Café du Jour Cacoa mix
  Café du Jour
  As low as 5,75
 19. Café du Jour Milk Topping
  Café du Jour Milk Topping
  Café du Jour
  As low as 5,95
 20. Gene Café CBR101 koffiebrander (zwart) professional starterspack incl. cooler
  Sale
  Gene Café CBR101 koffiebrander (zwart) professional starterspack incl. cooler
  Gene Café

  As low as 675.64 Regular Price 711.20

 21. Air freshener Coffee & Vanilla for in the car
 22. Reusable metal straws (stainless steel) 4 pieces + cleaning brush
 23. Jute Pillow 45x45 Handmade from Coffee bags
 24. Crystallised Sugar Sticks (brown)
  Crystallised Sugar Sticks (brown)
  Café du Jour
  As low as 0,6
 25. Crystallised Sugar Sticks (white)
  Crystallised Sugar Sticks (white)
  Café du Jour
  As low as 0,6
 26. Gene Café CBR101 Coffee Roaster (black) starter-pack
  Sale
  Gene Café CBR101 Coffee Roaster (black) starter-pack
  Gene Café

  As low as 534.75 Regular Price 575.00

Grid List

26 Items

Set Descending Direction

Koffie, thee en bier toebehoren

Maak je koffiezetapparaat blij

Niks zo lekker als de dag beginnen en afsluiten met een vers gezet kopje koffie. De geur van gemalen bonen die zich ‘s ochtends door het huis verspreidt of ’s avonds na het eten gezellig op de bank met een zelfgemaakte cappuccino. Voor veel mensen is koffie een belangrijk drankje in hun leven, neem dus regelmatig ook even de tijd om je koffiemachine te reinigen. Zeker een wat uitgebreider of luxer koffiezetapparaat heeft zo nu en dan even wat extra aandacht nodig om naar volledige tevredenheid te blijven presteren. Nederlands leidingwater is van nature erg schoon en van goede kwaliteit om te drinken, echter bevat het wel kalk, en dit kan een probleem zijn voor je koffiemachine. Deze kalk vormt namelijk na verloop van tijd een aanslag op bijvoorbeeld de verwarmingselementen, de leidingen en de filters van het apparaat. Dit zorgt ervoor dat het meer energie kost voor je machine om op temperatuur te komen en er is een grotere kans dat de leidingen en filters verstopt raken. Vandaar dus belangrijk om ongeveer elke 2 maanden je koffiemachine te ontkalken, hiervoor kan je eenvoudig een speciaal ontkalkingsmiddel aan je bestelling toevoegen. Deze zijn verkrijgbaar in vloeibare- of tabletvorm, beide producten zijn goed en geschikt om je koffiemachine te ontkalken. De kalkaanslag zal verdwijnen en na het naspoelen zullen er geen resten van het middel achterblijven. Je hoort wellicht vaak de tip om natuurazijn te gebruiken om je koffiemachine te reinigen, dit is een prima alternatief voor sommige filter-koffiezetapparaten, bij alle andere machines kan dit echter juist grote schade veroorzaken! Helaas hoeft je machine niet alleen met kalk te dealen, deze wordt van binnen ook vies door koffieresten en vet van koffiebonen. Om dit te kunnen verwijderen, heb je ook een reinigingsmiddel nodig. 1 keer per maand moet voldoende zijn om hem lekker fris te houden. Een kleine moeite om bij je bestelling een ontkalkingsmiddel en reinigingsmiddel toe te voegen en je koffiezetapparaat weer schoon en blij te maken! Op deze manier blijft de smaak van je koffie het allerlekkerst en bovendien verlengt het de levensduur van je machine aanzienlijk! Wil je helemaal lief zijn voor je koffiezetapparaat? Geef dan de buitenkant ook een lekker sopbeurtje, de meeste onderdelen kan je zo los maken om schoon te maken en daarna met een zachte doek mooi op te wrijven.

Maak de theebeleving compleet

Misschien ben je niet echt een koffiemens of drink je in de middag graag een kopje thee. Niks zo gezellig als een theepot op tafel, kopjes eromheen en lekker bijkletsen! Om hier echt een beleving van te maken, is het leuk om extra aandacht te besteden aan dit kopje thee. Zo zijn er prachtige theepotten te verkrijgen waarin je thee lekker lang warm blijft of fijne dubbelwandige theeglazen om je handen aan op te warmen bij koude winterdagen. En als je liever thee zonder pot drinkt maar per glas met een theezakje is het ook wel heel leuk als je deze na gebruik op een mooi en decoratief schoteltje neer kan leggen. Dus maak van die kop thee een echt speciaal moment voor jou alleen of juist met vriendinnen en kies voor accessoires die daaraan bijdragen.

Bier drinkt het lekkerste uit een mooi glas

Een (speciaal)biertje drinken kan een heerlijk, ontspannen moment van de dag zijn. In het zonnetje, bij een barbecue of na een lange dag hard werken. Hoewel veel mensen hun biertje graag uit het flesje drinken, kan het ook zeker iets toevoegen om mooie bierglazen te gebruiken. Zeker bij een speciaalbiertje! Wellicht heb je een bierpakket cadeau gekregen of ga je die juist cadeau geven. Veel mensen weten niet goed welk bier ze het lekkerste vinden en gaan graag op onderzoek uit. Hoe leuk is het dan om mooie bierglazen erbij cadeau te doen? Meestal geven mensen hier zelf geen geld aan uit dus des te leuker om mee verrast te worden! Je ziet het helemaal voor je: een gezellige tafel in de zomerzon vol met (speciaal)bieren en bijpassende glazen…. Een mooie gelegenheid om stil te staan bij bijzondere momenten, te proosten op feestelijke gebeurtenissen of om jezelf te trakteren bij bijvoorbeeld een overwinning of promotie. Kies voor mooie momenten met bijzondere bierglazen!