Rated with 4.9 / 5 based on  Google Customer Reviews 

Everything you need to know about how we work - Café du Jour

 

Café du Jour doet er alles aan om je tevreden te houden voor, tijdens en na je aankoop. Domme vragen bestaan niet, daarom horen we het graag als je iets niet begrijpt. Om je ondertussen op weg te helpen hebben we wat informatie voor je beschikbaar gesteld.

Informatie over de verzending en verzendkosten bij Café du Jour

In de meeste gevallen is de verzending gratis. Helaas zijn er een aantal producten in ons assortiment waar we nog bezorgkosten voor moeten rekenen, sorry hiervoor ... De verzendkosten hanteren wij omdat we dit niet willen doorberekenen in de prijs van onze producten. Op deze manier kunnen wij onze prijzen blijvend scherp houden. Meer over de verzending staat op de bezorginformatie pagina.

Informatie over retourneren Café du Jour

Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent met jouw bestelling, kan je die natuurlijk terugsturen. Wij vinden het namelijk ook vervelend dat je niet tevreden bent met je bestelling. Café du Jour zit gevestigd in Nederland. Daarom kunnen we gratis retourneren aanbieden voor bestellingen welke zijn geplaatst in Nederland. Voor bestellingen welke zijn geplaatst in het buitenland, kunnen wij helaas (nog) geen gratis retourneren. Voor bepaalde landen hebben wij een andere oplossing. We vertellen je graag meer op de retourpagina.

Contact met Café du Jour opnemen

Dat vinden we altijd gezellig! Dit zijn onze contactgegevens.

Loading...

Cafe-du-jour.com is rated with 4.9 / 5 based on Google Customer Reviews