Rated with 4.9 / 5 based on  Google Customer Reviews 

Vacature: Meewerk stage e-commerce (internationale marketplaces) - HBO

Ben jij vanaf september op zoek naar een stageplek bij een klein en sterk groeiend bedrijf, waarbij je écht wat kan doen en invloed hebt? Wil je meer ervaring opdoen in de e-commerce branche en veel leren over (internationale) marketplaces zoals Amazon? De vriendelijkste koffieleverancier van Nederland; Café du Jour, is op zoek naar jou!

Café du Jour, de vriendelijkste koffieleverancier van Nederland

De Café du Jour vers koffies zijn het werk van twee broers die van de passie voor koffie hun werk hebben gemaakt. Na jarenlange ervaring in de (Italiaanse) horeca is er vanaf 2015 eindeloos geëxperimenteerd met koffiebonen en espressomachines, op zoek naar de perfecte kop koffie. Eerst zonder commerciële intenties, maar uiteindelijk werd het delen van koffie met vrienden en familie zo groot dat besloten werd om van de hobby het werk te maken.

Ondanks dat we een modern en online bedrijf zijn, profileren we ons als de kleine kruidenier om de hoek. Klanten kunnen ons altijd bellen voor een praatje en we bezuinigen geen cent op de meest ultieme service ervaring.

Over je nieuwe stage

Als stagiair(e) e-commerce marketplaces ga je ons bijstaan met de (inter-)nationale groei van ons bedrijf. Je bijt je volledig vast in het optimaliseren van onze merk propositie door het opnieuw opbouwen van een brand-store, productlistings (internationale product teksten met behulp van vertaalbureaus en product USP’s) en promotiecampagnes op bijvoorbeeld Amazon en Bol.com. Het leuke van onze kleinschaligheid is dat je de volledige vrijheid krijgt om te proberen wat jij denkt dat goed is, je kunt er dus lekker op los testen en aan de hand van het aantal conversies weer bijstellen.

Verder onderzoek en beargumenteer je welke andere (inter-)nationale marketplaces interessant zijn voor onze producten, welke EU-landen het meest interessant zijn voor uitbreiding en welke producten het meest relevant zijn voor die landen.

Indien je voor jou opleiding een onderzoek moet doen bedenken we samen een vraagstuk in deze hoek. Daarvoor is dan ook volop tijd, ruimte en begeleiding omdat we dus écht opzoek zijn naar een antwoord op de vraag in plaats van dat het een bedacht onderwerp is.

Wat zoeken we in jou?

  • Je bent 2e of 3e jaar HBO student(e) bij voorkeur van een marketing/economie/communicatie opleiding. Moet je een onderzoeksrapport maken voor je opleiding is dat mooi meegenomen.
  • Je bent iemand die echt ergens in kan vastbijten. Soms vereist het werken met bijvoorbeeld Amazon wat doorzettingsvermogen omdat niet altijd alles in één keer even duidelijk is. Bovendien kan het soms vier of vijf belletjes duren voordat je iemand bij een klantenservice hebt gevonden die het juiste antwoord weet.
  • Heb je eerdere ervaring met het verkopen via bijvoorbeeld Bol.com of Amazon is dat een flink pluspunt.
  • Je spreekt en schrijft goed Engels op het niveau dat je zelf een producttekst zou kunnen schrijven of vertalen.
  • Je kunt goed individueel werken: je durft zelf beslissingen, initiatief en gecalculeerde risico’s te nemen.

Dit bieden wij

Een informele werkplek waar je gewoon in je korte broek mag verschijnen. Een stagevergoeding (hoogte afhankelijk van de verhouding school/werk niveau). Een onbeperkt aantal koppen koffie. Stagebegeleiding op HBO niveau. Voldoende afwisseling in de werkzaamheden zodat het niet saai wordt. We hebben een gezellige kantine / lunchruimte waar soms ook een klein drankje genuttigd wordt (of twee).

Interesse? Stuur dan even een mailtje naar hallo@cafedujour.nl of bel even met 010 669 05 11. In plaats van solliciteren kom je bij ons gewoon een bakkie doen en even kijken.

All prices in euros and including VAT unless otherwise stated.

  • `

Cafe-du-jour.com is rated with 4.9 / 5 based on Google Customer Reviews