Rated with 4.9 / 5 based on  Google Customer Reviews 

Grolsch Gift package - 3 x 45cl Swing-Top bottle with Free glass

9.95

Do you have something to celebrate or are you looking for an original gift? The Grolsch gift box with a Blond, Weizenbock and Tripel bracket and a Tasting glass is a perfect gift for any beer lover or, of course, for yourself. The Grolsch Proeverij stands for a unique series of specialty beers, brewed by master brewer Marc Janssen in the Grolsch Proefbrouwerij.

This package contains three large 45 cl swing-top bottles and a Grolsch glass.

Details

PROEF KARAKTER

Grolsch is een merk dat weinig introductie behoeft. Je kent ze van de beugel, Vakmanschap is Meesterschap en de vele speciaalbieren. En van de uitgesproken smaak. Ze brouwen namelijk al meer dan 400 jaar op basis van eigen overtuiging en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Hierdoor zijn de bieren vol van smaak en hebben ze een rijke afdronk.

Grolsch wordt soms gezien als anders, als eigenzinnig. Ze noemen dat karakter. Karakter is het zelfvertrouwen en de overtuiging hebben om je eigen pad te kiezen. Grolsch is voor iedereen die weet waar die voor staat en die doet wat hij gelooft. Die zich tegenover niemand anders hoeft te bewijzen dan zichzelf. Want dat is wat we altijd hebben gedaan en altijd blijven doen.

DE BEUGEL

Bier met karakter hoort in een fles met karakter.

Dat is waarom brouwer Theo de Groen deze bijzondere fles introduceerde in 1897. De beugel fles valt op door de diepe embossing in het glas en natuurlijk door de metalen beugel met de rode rubberen ring. Het typische “plop” geluid is onmiskenbaar verbonden met de beugelfles.

Of je nu een beugel thuis drinkt, op een festival of in de bioscoop, het staat in elk geval garant voor leuke momenten.

More Information
SKUCDJ-BR-GROGIFT
EAN8716700018574
BrandGrolsch

VAKMANSCHAP IS MEESTERSCHAP

Grolsch staat bekend om haar 400 jaar Vakmanschap en Meesterschap. Bier brouwen met de beste ingrediënten. Met toewijding, volgens eigen overtuiging en met karakter. Dit betekent keuzes durven maken en doen wat goed voelt. Ook al past dat niet direct bij de norm. Zo was Grolsch het eerste merk in Nederland dat bier in een groene retourfles introduceerde.

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Grolsch Gift package - 3 x 45cl Swing-Top bottle with Free glass

 

Dit product heeft een leeftijdsrestrictie.
Bevestig je leeftijd.Ik ben 18 jaar of ouder Ik ben jonger dan 18 jaar

All prices in euros and including VAT unless otherwise stated.

  • `

Cafe-du-jour.com is rated with 4.9 / 5 based on Google Customer Reviews